info Zonnepanelen

AGB24/24

Tips & advies   

ZonnepanelenZonnepanelen zijn op vandaag nog steeds een zeer interessante investering. Behoorlijk wat meer rendement dan op om 't even welk spaarboekje. Een eenvoudige berekening kan je dat duidelijk maken. Wij helpen je bij de juiste keuze van type paneel, hoeveel panelen je nodig hebt, de juiste garantievoorwaarden, ... dit tegen een correcte prijs.


Voor meer info bel of mail:


 0485/518903 of bart@agb2424.be

Gratis elektriciteit maar hoe de aankoop betalen?


Je kan, als het geld voorhanden is, de aankoop met eigen middelen betalen. Alvast een goede investering. Je kan er ook voor lenen. Via een (groene) lening op afbetaling betaal je dan maandelijks een vast bedrag af gedurende bijv. 4 jaar. Vanaf dan kan je ten volle genieten van de gratis elektriciteit.


Mogelijks kan je door je hypothecaire lening te herfinancieren dubbel profijt halen!
Welke zonnepanelen?De op het eerste zicht goedkoopste zonnepaneleninstallatie kan je mettertijd misschien minder opleveren. Maar je hoeft ook niet de duurste te leggen. Voor iedere situatie is er een oplossing op maat. Ook als er bijv schaduw valt op je dak, is er een mogelijkheid voor jou.

AGB 24/24 helpt  bij de juiste keuze, zonder meerkost !


Laat u adviseren:


zonnepanelen@agb2424.be

Opgelet ! Nazicht ter plaatse is aangewezen

De gegevens die u doorgeeft aan AGB 24/24 worden enkel gebruikt om de reden waarvoor u contact opneemt en niet doorgegeven aan derden tenzij u daarvan op de hoogte bent en er mee instemt. Wat betreft cookies en privacyinstellingen van one.com (host) en websites, die via een link kunnen bereikt worden, raden wij aan desbetreffend daar deze terug te vinden en te raadplegen

Copyright  ©  All Rights Reserved AGB 24/24 - Bart Desmet - Oekensestraat 66  - 8870 Izegem - ON  0557.820.868